Argon grijpt naast amateurkampioenschap

HENDRIK IDO AMBACHT - Argon heeft zaterdag naast het algehele amateurkampioenschap gegrepen. In Hendrik Ido Ambacht werd het een spectaculaire wedstrijd, waarin ASWH na verlenging met 3-2 won van de ploeg uit Mijdrecht. Argon begon sterk aan de wedstrijd, maar het was ASWH dat op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Louis van Kleef. Een kwartier daarna tekende Tayfur Kahraman voor de gelijkmaker en na rust zette hij Argon ook op voorsprong. Vier minuten later wist Walter van Ommeren de stand echter weer gelijk te trekken: 2-2. In blessuretijd verzuimde Lokken Argon naar de titel te schieten vanuit een strafschop. In de achtste minuut van de eerste verlenging kreeg ASWH ook een penalty en die werd wel benut. Daarmee was de wedstrijd beslist. Vlak voor het einde van het duel kreeg ASWH de kans om er, opnieuw vanaf elf meter, 4-2 van te maken maar dit keer ging de bal er niet in. In de verlenging werden Jeroen Westra en Jasper de Haer van Argon uit het veld gestuurd. De eerste wedstrijd tussen de Mijdrechters en ASWH eindigde vorige week in 2-2.