Joey Godee en Lars Veldwijk trefzeker

UTRECHT - In de eerste divisie van het betaalde voetbal had Joey Godee een leuke avond. De Utrechtse spits van AGOVV scoorde een hattrick in het duel tegen Emmen.
Ook zijn teamgenoot Romario Kortzorg maakte drie doelpunten in de met 6-1 gewonnen wedstrijd. De Apeldoornse ploeg staat tiende met elf punten.
Dordrecht-trainer Harry van den Ham uit Utrecht en FC Utrecht-huurling Lars Veldwijk leken te gaan winnen van Excelsior. Veldwijk maakte in de 82e minuut de 3-2, maar dat bleek niet de winnende treffer .
In de 94e minuut maakte Manu zijn derde doelpunt en tekende voor de 3-3 eindstand.
Bij Excelsior speelde Patrick van Diermen uit Spakenburg de hele wedstrijd. Dordrecht is de nummer zeven van de ranglijst. Excelsior staat veertiende.
Muslu Nalbantoglu kreeg een gele kaart in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Amersfoorter die voor FC Oss speelt verloor de wedstrijd met 3-0. Een van de doelpunten van Fortuna kwam van oud-FC Utrecht speler Prince Rajcomar. Oss blijft voorlaatste.