FC Utrecht A1 ontsnapt aan nederlaag

UTRECHT - De A1 van FC Utrecht is vandaag in eigen huis ontsnapt aan een nederlaag tegen Heerenveen. Het werd 4-3 in het voordeel van FC Utrecht.
Utrecht kwam al gauw op voorsprong in de 3e minuut was het Gyrano Kerk die de score opende. Heerenveen kreeg niet veel later een strafschop toegewezen, deze werd gestopt door doelman Mike Havekotte. De gelijkmaker viel alsnog in de 29e minuut. Utrecht kwam zelfs op achterstand door een tweede strafschop en deze werd wel benut, even later viel de 1-3 ook nog eens.
De Utrechters toonden veerkracht door kort voor rust de 2-3 te scoren via Kerk. Na de rust ging Utrecht door waar het voor rust mee bezig was. Sean Klaiber tekende voor de gelijkmaker. In de 66e minuut kreeg heerenveen een rode kaart, Utrecht kon niet meteen profiteren van het overtal. De overwinning werd pas in de blessure tijd behaald door een treffer van Klaiber.