GVVV vol vertrouwen naar Jodan Boys

VEENENDAAL - GVVV reist zaterdag vol vertrouwen af naar Gouda, voor de competitiewedstrijd tegen promovendus Jodan Boys. De Veenendalers missen alleen Tonnie Cusell (interlandverplichtingen) en de langdurig geblesseerden Martin van Eck en Niels Willemsen. Voor de mannen van Erik Assink is het zaak Jodan Boys niet te onderschatten, na de zwaarbevochten zege van afgelopen weekend op IJsselmeervogels.
GVVV-topscorer Simon Brouwer (8 goals) staat al sinds 13 oktober droog. Toen scoorde hij twee keer tegen Genemuiden.
Jodan Boys - GVVV is het duel tussen de nummers 2 en 12 van de topklasse. Promovendus Jodan Boys begon goed aan het seizoen, maar haalde uit de laatste vier duels slechts 1 punt. De laatste zege was tegen Spakenburg (2-1). Eerder won de promovendus ook al van IJsselmeervogels. In beide gevallen was het een duel met gevolgen voor de trainer. Vogels-trainer Jan Zoutman liep tegen Jodan Boys de grensrechter omver en werd voor drie maanden geschorst. Spakenburg-trainer Peter Wesselink werd na de nederlaag in Gouda ontslagen.
GVVV en Jodan Boys ontmoetten elkaar vier keer eerder op het hoogste niveau, toen nog de hoofdklasse. In Gouda verloor GVVV nog nooit. In 2008 werd het 2-3, in 2009 1-1.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.