Mulenga schiet FC Utrecht naar winst

UTRECHT - FC Utrecht heeft gewonnen van AZ. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk trok de ploeg van Jan Wouters aan het langste eind. In de Galgenwaard werd het 2-1.
Aan het begin van de tweede helft kopte Leon de Kogel de 1-0 tegen de touwen. Het was het eerste eredivisiedoelpunt dat hij maakte voor FC Utrecht.
Lang mocht de ploeg van Jan Wouters niet geniet van de voorsprong. Vanuit een corner zat keeper Robbin Ruiter mis en kon Reijnen profiteren.
Acht minuten voor tijd schoot Mulenga FC Utrecht naar de winst. De spits rondde een corner perfect af, door de bal keihard het goal in te schieten.
FC Utrecht heeft 25 punten na vijftien wedstrijden en staat zesde in de eredivisie. Nummer vijf is Feyenoord met 30 punten.