Zege Jong FC Utrecht, rentree Ayoub

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Beloftencompetitie een knappe zege geboekt op PSV. In Eindhoven won de formatie van Jean Paul de Jong met 3-1. Met de zege verstevigt FC Utrecht de tweede plaats op de ranglijst, twee punten achter koploper Heerenveen.
FC Utrecht kwam al na twee minuten op voorsprong via uitblinker Yoshiaki Takagi. Bij rust was het 1-1. In de tweede helft bezorgden Marc Klok en Bart Vriends FC Utrecht de drie punten.
Marc Klok was in de rust ingevallen voor Yassin Ayoub, die voor het eerst sinds zijn beenbreuk van afgelopen zomer weer in actie kwam.
Volgende week maandag speelt FC Utrecht het thuisduel tegen Ajax. De wedstrijd op Sportcomplex Zoudenbalch start om 18:30 uur.