DOVO koploper in hoofdklasse B

UTRECHT - DOVO heeft de leiding genomen in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. Op Sportpark Panhuis in Veenendaal werd het 4-2 tegen Kozakken Boys. DOVO heeft zes punten uit twee duels. Martin van de Meyden, Michel van de Broek en Leon Toonen (2) scoorden voor de Veenendalers. Voor het Kozakken Boys van de Utrechtse trainer Ton du Chatinier maakte Mauricio Cabeza beide doelpunten. IJsselmeervogels won op de valreep bij Bennekom: 2-1. Invaller Tim van Breukelen was de matchwinner met een doelpunt in blessuretijd. De andere doelpuntenmakers waren Andre Kemper voor de Vogels en Mamadou Kaba voor Bennekom. Spakenburg gaf juist in blessuretijd de zege uit handen. Op de Westmaat werd het tegen VVOG 3-3, na een ruststand van 3-0. In de eerste helft brachten twee goals van Yves Heskamp en één van Frank van Twillert de Bunschoters op een ruime voorsprong. De 3-3 viel ver in blessuretijd vanuit een strafschop. De wedstrijd tussen de beide promovendi, Geinoord en GVVV, eindigde in een overwinning voor de Veenendalers. In Nieuwegein werd het 1-3. Voor Geinoord scoorde Dennis Groenendijk. De treffers van GVVV kwamen op naam van Wouter van Hoof, Danny van Brenk en Edwin van Rooijen.