Kampong pakt punt tegen Oranje Zwart

UTRECHT - De hockeymannen van Kampong hebben in een spannend duel gelijkgespeeld tegen Oranje-Zwart, de huidige koploper van de hoofdklasse.
Al binnen twee minuten kwamen de gasten van Oranje Zwart op een 1-0 voorsprong door Mink van der Weerden die een strafcorner benutte. Oranje Zwart kwam later zelfs op een 2-0 voorsprong.
Roderick Weusthof deed wat terug voor Kampong. Hij sloeg een strafcorner tegen de plank. Weusthof maakte niet veel later de 2-2, maar deze werd door de scheidsrechter afgekeurd. Omdat het doelpunt eerst werd goedgekeurd, leidde dat tot onrust op de tribune.
De gelijkmaker kwam er niet veel later alsnog. Constantijn Jonker verschalkte de doelman en bracht de gelijkmaker op het bord. De wedstrijd ging heen en weer waardoor het spannend bleef.
In de 43ste minuut kwamen de Utrechters op voorsprong door een eigen doelpunt. Kampong kon de winst echter niet over de streep trekken. Sander Baart maaktte de 3-3.
Kampong staat vierde met 38 punten uit achttien duels. Oranje-Zwart blijft koploper met 43 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden.