SCHC verlengt contracten Schopman en Wijzenbeek

DE BILT - Pim Wijzenbeek en Janneke Schopman zijn ook volgend jaar hoofdcoach van de heren en dames van hockeyhoofdklasser SCHC uit Bilthoven.
In het contract van damescoach Janneke Schopman is bovendien een optie opgenomen om het contract daarna nogmaals met een jaar, dus tot medio 2015 te verlengen. "Wij zijn erg tevreden over het werk van Janneke. Uiteraard spelen de goede prestaties een belangrijke rol", stelt Jos Frijters, bestuurslid Tophockey Dames. "We zijn er trots op dat we ons opnieuw hebben geplaatst voor de play-offs. Maar het gaat niet alleen om goede resultaten, ook Jannekes visie op talentontwikkeling en de toekomst past bij die van ons."
Ook het contract van mannencoach Pim Wijzenbeek is met een jaar verlengd. Het bestuur van SCHC wil Wijzenbeek de kans geven verder te bouwen aan het jonge team dat na de winterstop goed presteert. De club kiest welbewust voor verlenging omdat Wijzenbeek kiest voor ontwikkeling van jonge spelers en het inpassen van eigen jeugd. "We hebben er daarom nu al voor gekozen om met Pim verder te gaan en duidelijkheid te scheppen, ook voor de spelersgroep. We laten het dus niet afhangen van eventuele degradatie", zegt bestuurslid De Broekert. "Pim had een moeilijke start, hij moest vanuit vrijwel niets een geheel nieuw team formeren. Er is sinds de winterstop een duidelijke koers uitgezet en we hebben de weg naar boven gevonden."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.