GVVV deelt punten met Kozakken Boys

VEENENDAAL - Zaterdagtopklasser GVVV heeft in eigen huis niet weten te winnen van Kozakken Boys. In Veenendaal bleef de ploeg van hoofdtrainer Erik Assink steken op een 1-1 gelijkspel. De Veenendalers hadden twee punten in kunnen lopen op koploper Katwijk, dat met 2-2 gelijk speelde tegen Capelle, maar verder dan 1-1 kwam GVVV niet.
Karim Elkaddouri, die vanaf volgend seizoen te bewonderen is in het shirt van Veensche Boys, bracht GVVV in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Een minuut voor rust maakte Ismael Yildirim de gelijkmaker.
GVVV bezet de tweede plaats, met 48 punten uit 26 wedstrijden. Koploper Katwijk gaat met 56 punten uit 27 duels aan kop in de topklasse van het zaterdagvoetbal.