Nacompetitie lonkt voor DOVO na winst op Ter Leede

PROVINCIE UTRECHT - Hoofdklasser DOVO heeft een knappe overwinning geboekt op de kersverse kampioen, Ter Leede. In Veenendaal werd het 3-1. De ploeg van hoofdtrainer Peter Visee kwam in het eerste bedrijf op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Faisal Kaouass. Nog voor rust bracht Yordi Teijsse Ter Leede op gelijke hoogte. Na de pauze bepaalden Jacky Testa La Muta en Evert Brouwers de eindstand op 3-1. DOVO staat tweede, met 43 punten uit 24 wedstrijden.
Het Achterbergse VVA'71 verloor bij Odin'59 met 2-1. De ploeg van trainer Henk van de Pol kwam voor rust nog wel op voorsprong, door een treffer van Marc Harlaux. VVA'71 had het betere van het spel, maar vergat na rust te scoren. Rik Stals was de grote man aan de kant van Odin'59 en maakte het winnende doelpunt namens de ploeg uit Heemskerk. VVA'71 zakt naar de vierde plaats en heeft 37 punten uit 24 duels.
Sportlust'46 redde een punt op bezoek bij degradatiekandidaat ARC. De ploeg uit Alphen aan den Rijn stond lang op een 1-0 voorsprong, maar uiteindelijk lukte het de Woerdenaren om alsnog een punt mee naar huis te nemen. Sportlust'46 bezet de tiende plaats, met 30 punten uit 24 wedstrijden.
Montfoort boekte een knappe overwinning op de amateurs van Ajax. 'The Orange Machine' won met 1-0 van de Amsterdammers. De Montfoorters staan vijfde, met 37 punten uit 24 duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.