GVVV verliest en bezorgt Katwijk kampioenschap

VEENENDAAL - GVVV heeft de laatste kans op het kampioenschap vergooid en kan Katwijk nu niet meer achterhalen. De inhaalwedstrijd tegen HHC Hardenberg, waarvan nog 73 minuten waren te spelen, ging met 6-2 verloren. Voor aanvang van het duel stond de ploeg uit Hardenberg al met 1-0 voor.
Hielke Penterman verdubbelde de score namens HHC en het leek al meteen de verkeerde kant op te gaan voor de Veenendalers. Maurice van der Wilt bracht de spanning nog wel even terug in de wedstrijd, door de 2-1 tegen de touwen te schieten. Dennis Krohne breidde met twee treffers de voorsprong uit naar 4-1. Door een doelpunt van Martijn Berger en een tweede goal van Hielke Penterman, werd het verschil vijf doelpunten. Daan van der Valk deed namens GVVV nog iets terug en bepaalde de eindstand op 6-2.
HHC Hardenberg komt door de winst op gelijke hoogte met GVVV. Beide ploegen hebben 48 punten uit 28 wedstrijden. GVVV zakt naar de vierde plaats op doelsaldo. Katwijk is door het verlies van de Veenendalers automatisch kampioen geworden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.