Assink: "Sommige mensen bij Spakenburg gun ik degradatie."

VEENENDAAL - "Ik hoop niet dat Spakenburg degradeert uit de Topklasse, maar voor sommige mensen bij die club zou het wel goed zijn." Dat zegt GVVV-trainer Erik Assink maandag in het tv-programma Namen & Rugnummers. Assink stapte in het voorjaar van 2008 op als trainer van Spakenburg na hoog oplopend conflict met de technische commissie.
Namen wil Assink niet noemen. "Maar degenen om wie het gaat, weten zelf wel dat ik ze bedoel", aldus de GVVV-trainer. "Voor de club, en voor GVVV, hoop ik dat ze erin blijven. Het is een mooie tegenstander en het is een derby."
Spakenburg-trainer Johan de Kock zegt in dezelfde reportage dat hij na zijn aantreden in oktober nooit echt grip heeft kunnen krijgen op de selectie van Spakenburg. "Ik ben de zender en zij zijn de ontvangers, maar mijn signaal is te vaak niet doorgekomen", zegt De Kock. "We kunnen ons handhaven. Als de groep in de laatste twee duels tegen Capelle en Kozakken Boys hetzelfde kan brengen als tegen Katwijk (4-1 winst), pakken we nog zes punten en zijn we veilig", aldus De Kock.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.