"Taxichauffeur Lisanne en Kris dood gevonden"

AMERSFOORT - De taxichauffeur die de Amersfoortse Lisanne Froon en Kris Kremers vorig jaar naar het El Pianista wandelpad bracht is dood gevonden in een recreatieplas in Panama. Dat melden diverse media in het Latijns-Amerikaanse land.
De chauffeur, Leonardo Arturo González, zou volgens de politie onwel zijn geworden en daarna terecht zijn gekomen in het water van de Spa de Cangilones van Gualaca, in de provincie Chiriquí.
Op social media worden vraagtekens gezet bij de omstandigheden waaronder González gevonden is. In het onderzoek naar Lisanne en Kris is deze taxichauffeur destijds door de autoriteiten in Panama gehoord. González zou namelijk een van de laatste personen geweest zijn die de studenten levend gezien heeft. Volgens Panamese media wordt de dood van de taxichauffeur onderzocht.
Lisanne en Kris zijn vorig jaar voor het laatst gezien aan het begin van het El Pianista wandelpad. Maandenlang zijn er diverse zoekacties geweest om de vrouwen te vinden. Pas eind augustus werden slechts enkele botresten en persoonlijke spullen van ze teruggevonden in de jungle.
Het is nog altijd een raadsel wat er is gebeurd, maar de ouders van de Amersfoortse vriendinnen geloven niet in een ongeluk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.