Cock schrobt tevergeefs piemel van Tourparcours Oudewater

OUDEWATER - Op het Tour de France-parcours in Oudewater zijn meerdere piemels getekend. Het was de bedoeling dat ze zouden worden verwijderd, maar dat is niet gelukt.
Traditiegetrouw tekenen wielerliefhebbers aanmoedigende leuzen op het asfalt, maar de penissen zijn velen een doorn in het oog. Zo ook Cock Verkerk, inwoner van Oudewater. Hij probeerde de penis in zijn straat tevergeefs weg te schrobben. "Maar ik heb 'm niet zelf getekend hoor!"
De gemeente beloofde dat de brandweer langs zou komen om de penissen te verwijderen. Maar ze gaan moeilijk weg omdat het watervaste verf is. Het verwijderen is dan ook niet gelukt.

UTRECHT

Zaterdag werden er bij de eerste etappe op de Utrechtse Venuslaan ook al penissen getekend. "Ik kan me voorstellen dat deze tekeningen zijn weggehaald omdat ze te kwetsend zijn", zei een woordvoerder van de Tourorganisatie daarover.
Een woordvoerder vertelt dat tekeningen op het asfalt sowieso worden weggehaald als het gevaar oplevert voor de renners. "Als het niet met krijt is aangebracht, kan het een glad wegdek opleveren."

Man die Cock heet probeert piemel te verwijderen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.