Marlayne Sahupala over Hans Vermeulen: "Voor altijd in mijn hart"

BAARN - "Ik was echt helemaal van de kaart gisteren toen ik het hoorde". Dat zegt zangeres en presentatrice Marlayne Sahupala uit Baarn in reactie op het overlijden van Hans Vermeulen. De 70-jarige zanger en componist overleed gisteren in Thailand, waar hij al jaren woonde.
Sahupala werkte jarenlang samen met Vermeulen. Op Facebook schrijft ze: "R.i.p. lieve Hans. Voor altijd in mijn hart. Je mevrouwtje."

MUZIKALE KLIK

Sahupala vertelde vanmorgen op Radio M over haar eerste ontmoeting met Vermeulen. "Toen ik net begon met zingen, deden wij samen een commercial van een houtfabriek. We zongen het in, tegelijkertijd, en we hadden meteen een muzikale klik. Dat je meteen dezelfde opvatting hebt en dezelfde timing."
"Hij zei: ik heb nog maar een keer eerder in mijn leven zo'n klik gehad met iemand en dat was met Anita Meyer. Nou ik kwam echt gloeiend van trots thuis."

THAILAND

Vermeulen vertrok jaren geleden naar Thailand. "Toen kreeg ik een brief van hem, een hele mooie brief, waarin ie schreef: ik weet eigenlijk zeker dat wij elkaar nog gaan treffen en dat wij nog met elkaar gaan zingen. Toen dacht ik: nou prima, dan mag je wel naar Thailand, als je maar onthoudt dat we nog niet klaar zijn met elkaar", zegt Sahupala.
Dat bleek, want in de jaren die volgden, hielden de twee contact. "We probeerden altijd op te treden. Hij wilde ook in september nog naar Nederland komen om op te treden. Dat ging helaas niet door."

ZIEK

Sahupala wist niet dat Vermeulen ziek was. "Daar waren geen signalen van". Er gaan volgens haar geluiden dat hij een virus heeft opgelopen.
Vanaf het moment dat ze hoorde van zijn overlijden, denkt ze vooral met een warm gevoel terug aan alle mooie momenten samen. "Het is zo ongelooflijk mooi geweest."
Sahupala vervolgt: "We hadden een hele mooie, sterke, intieme band. Op een bepaald level was het gewoon echt niet in woorden te vatten."

Marlayne Sahupala op radio M over het overlijden van Hans Vermeulen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.