RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Zit je haircut'-bedenker krijgt eindelijk zijn prijs

1/2
UTRECHT -

Kapper Ron van der Kogel heeft eindelijk de felbegeerde trofee ontvangen voor zijn slogan 'zit je haircut'. Een ander was er twee jaar geleden namelijk mee vandoor gegaan en won er de prijs voor Slechtse Slogan 2016 mee. Van der Kogel kon vandaag zijn geluk niet op: "Ik ben heel blij dat de tegel nu bij mij is, op de plek waar die hoort."

Het was twee jaar geleden Don SchrŲder, eigenaar van kapperszaak Local Heroes in Utrecht, die met de slogan aan de haal ging. Hij gaf toen al toe dat hij de slogan niet zelf verzonnen had. "Beter goed gejat dan slecht verzonnen toch", zei hij.

Maar daar dacht de Loenense kapper Ron van de Kogel anders over. Hij had jaren eerder de slogan al bedacht en daar kon Don niet zomaar mee aan de haal gaan, vond hij. Maar Ron en Don konden het niet eens worden en uiteindelijk volgde er zelfs een rechtszaak en de kwestie werd besproken in het programma van Mr. Frank Visser.

Dat de verkeerde naam op de prijs staat neemt Ron voor lief: "Dat is wel een puntje, maarja, er moet iets te zeuren blijven."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -