RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie toont videobeelden van voetenfreak die meisjes lastigvalt: 'We nemen dit zeer serieus'


SOESTERBERG/NIEUWEGEIN - In de zoektocht naar een man die blote voeten van jonge meisjes wil zien, heeft de politie bewakingsbeelden verspreid in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.

Zoals we vorige week meldde is de verdachte in Soesterberg gefilmd door een bewakingscamera toen hij achter een meisje van 7 aanrende. De politie neemt de zaak hoog op en spreekt van een 'inbreuk op de lichamelijke integriteit'. In de hoop dat de man zich meldt of wordt herkend, is besloten de beelden te verspreiden.

'We nemen dit zeer serieus'


Het incident in Soesterberg was op woensdagavond 2 september rond 19.30 uur op de Christiaan Huygenslaan. Het meisje fietste na het spelen bij een vriendinnetje in de buurt naar huis. De man sprak haar aan en vroeg naar de weg. Hij vertelde ook dat hij pedicure is en vroeg of hij een foto mocht maken van haar blote voeten. Het meisje weigerde en fietste snel naar huis. Daar vertelde ze over het voorval aan haar ouders.

Bij de politie zijn meerdere soortgelijke meldingen binnengekomen uit IJsselstein, Utrecht, Nieuwegein en Gorinchem. In sommige gevallen hebben de meisjes gehoor gegeven aan het verzoek om hun voeten te tonen. De doorgegeven signalementen van de man komen op sommige punten overeen. Het zou kunnen dat het in alle gevallen om dezelfde verdachte gaat.

De man wordt in eerste instantie onherkenbaar getoond, omdat hij op het bewakingsbeeld geen strafbare feiten pleegt. De politie roept hem op zich te melden. Als dat niet gebeurt, worden de beelden binnenkort wél herkenbaar uitgezonden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -