Slordig Hercules doet punten cadeau aan Groene Ster

© Bert Kous
UTRECHT - Hercules kijkt met een slecht gevoel terug op de thuiswedstrijd tegen Groene Ster. De Utrechters verloren met 1-3.
In de loop van de tamme eerste helft kreeg Hercules meer aandeel in het spel, maar goals leverde dat niet op. Ook Groene Ster wist niet te scoren.
Hoe anders was dat in het begin van de tweede helft. De bezoekers scoorden twee keer. Bij de eerste goal van Groene Ster was keeper Fons Mulder de schlemiel. Hij schoot over een lange pass heen. Chefrino Eind kon daardoor de bal in leeg doel werken. Ook bij de tweede treffer zag Mulder er niet goed uit. Een misverstand tussen hem en een verdediger leidde tot de 0-2 van Cem Unal.
Hercules bleef nog even in leven, een vrije trap raakte de paal. Daarna viel de 0-3. Invaller Wouter Kenemans deed nog wat terug namens Hercules met een schot in de verre hoek en tekende voor de eindstand 1-3.