RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker wijt nederlaag aan persoonlijke fouten: "Jongens zijn er tot het eind voor blijven gaan"

1/2
UTRECHT - Derde Divisionist Hercules verloor zondag voor het eerst dit seizoen. Tegen Groene Ster werd het 3-1 voor de bezoekers. Lang was er weinig aan de hand voor de ploeg van trainer Jochem Twisker, tot een fout van doelman Fons Mulder de openingstreffer inleidde. Twisker verwijt zijn ploeg echter niets: "Ik moet ze een groot compliment maken voor de slotfase."

Jochem Twisker in gesprek met Bert Kous


Na een blunder van Mulder kwam Groene Ster op een 1-0 voorsprong. Volgens Twisker, die voor het tweede seizoen actief is op Sportpark Voordorp - was dat ook indirect de aanleiding voor de tweede tegentreffer. "We zijn met Fons veel bezig met het ver voor zijn doel uit durven keepen. Bij de eerste tegengoal doet hij dat goed, maar mist hij de bal. Bij de 2-0 zie je dat hij niet meer durft te komen."

De jongens verdienen ondanks de nederlaag een groot compliment"
Jochem Twisker

Twisker vond het knap dat zijn ploeg zich daarna wist op te richten. "Dan is het jammer dat die 3-0 nog valt, zeker omdat wij daarna nog tot scoren komen. Uiteindelijk ben ik niet ontevreden, want we zijn er tot het eind voor blijven vechten. Daarvoor verdienen de jongens een groot compliment", aldus Twisker.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -