Daar ben je! Wat leuk dat je onze auto gescand hebt. We laten je graag zien wat RTV Utrecht jou allemaal te bieden heeft.

Op welk moment van de dag je de RTV Utrecht-app of website ook opent: je ziet altijd het laatste en belangrijkste nieuws en de nieuwste video's uit de provincie. Ben je een fanatieke nieuwsvolger? Op de pagina Net Binnen zie je het laatste nieuws in één oogopslag.

Naast nieuws maken we natuurlijk ook mooie programma's voor je. Zo neemt Maarten Van Rossem je mee in de historie van Utrecht, duikt Margreet in de de levens van provinciegenoten met interessante verhalen en neemt Eddy Zoë je mee de Utrechtse natuur in. En heb je zin in een beetje cultuur dan zet Route C de mooiste culturele evenementen voor je op een rij.

Maar we maken meer dan alleen nieuws en programma's. Bij RTV Utrecht kun je ook terecht voor de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80 op Radio M Utrecht. Een van de best beluisterde radiozenders in de provincie Utrecht. Benieuwd? Luisteren kan via de radio op fm 93.1, DAB+ maar natuurlijk ook online!

Wil je het laatste nieuws, de nieuwste video's, de mooiste programma's, de interessantste podcasts en een van de best beluisterde radiozenders van Utrecht nou altijd bij de hand hebben en met een klik kunnen openen? Download dan nu de gratis app van RTV Utrecht.